A krémszirupok
Ez a titkos összetevő. Folyékony, amikor rálocsolod a tortalapra, de krémesre köt, miután beszivárgott a tészta pórusaiba.
A kurzusban ezeket tanulhatod meg
- Vaníliás krémszirup készítése
- Tejcsokoládés krémszirup készítése
- Vajkaramella krém készítése
- Mangós krémszirup recept
- Málnás krémszirup recept
- Pisztáciás krémszirup recept
- Karamellás krémszirup recept
- Nutellás krémszirup recept
A kurzushoz tartozik
- 1 tananyag
- 6 percnyi oktatóvideó
- 1 letölthető dokumentum
- korlátlan hozzáférés
- bármely helyszínről
- bármilyen eszközről
A krémszirupok korlátlan hozzáférés: 6.900 Ft
A kurzusokhoz használt eszközöket és alapanyagokat a Sütisdoboz üzletében tudod beszerezni.