Vajkrémes tortabevonók
Végre egy vajkrémes tortabevonó kurzus! 3 modern recept csokoládé nélkül, tojással vagy tojás nélkül, de mindig stabilan és mindig selymes fénnyel. Ebben a kurzusban mindent megmutatunk amit a vajkrémekről tudnod kell: hány fokos legyen a vaj, hogyan temperálj vajkrémet, hogyan tüntesd el a buborékokat, vagy hány fokos vajkrémmel kell tortát burkolni. Minden kérdésre választ kapsz!
A kurzusban ezeket tanulhatod meg
- Hibrid vajkrém
- Stabil vajkrém
- Szatén vajkrém
A kurzushoz tartozik
- 1 tananyag
- 10 percnyi oktatóvideó
- 1 letölthető dokumentum
- korlátlan hozzáférés
- bármely helyszínről
- bármilyen eszközről
Vajkrémes tortabevonók korlátlan hozzáférés: 7.500 Ft
A kurzusokhoz használt eszközöket és alapanyagokat a Sütisdoboz üzletében tudod beszerezni.